VOORGERECHTEN

Paté maison avec compote des oignons — 9,50
  Huisgemaakte paté met uiencompôte

Charcuterie  - 12,50
   Diverse ham- en worstsoorten

Salade truite fumé au raifort — 11,50
   Salade met gerookte forel en mierikswortelcrème 

Salade Savoyarde  13,50
   Salade met spekjes, Reblochon en champignons

Cocktail de crevettes à l'ancienne  14,50
    Ouderwets lekkere garnalencocktail

Soupe des oignons gratinée  -  7,50
   Gegratineerde uiensoep
    
Soupe de poissons des rochers — 8,50
    Zuidfranse vissoep met rouille en croûtons

Soupe aux champignons de bois — 7,50
   Romige paddestoelensoep

Demi douzaine escargots de Bourgogne — 12,50
   1/2 dozijn sakken in knoflook/kruidenboter

Coquilles St. Jacques sauce Noilly Prat  14,50
    Jacobsmosselen met Noilly Prat-saus

HOOFDGERECHTEN

Bifteck de venaison, vin rouge  -  28,-
    Hertebiefstuk met rode wijnsaus en winter groenten

Estouffade de chevreuil  — 23,50
    Reepeper met wintergroenten

Langue de boeuf au moutarde et aux capres  22,50
    Rundertong met saus van mosterd en kappertjes

Magret de canard à la Lyonnaise — 22,50
    Eendenborst met sjalotjesjus

Confit de canard à la choucroute — 23,-
   Geconfijte eendenboutjes met zuurkool

Entrecôte au poivre  23,50
    Entrecôte met rose pepersaus

  Deux petites soles à la meunière  26,50
    Twee tongetjes in hun boter

Choucroute á la truite fume — 21,50
    Gerookte forel met zuurkool en mosterdsaus

Loup de mer sauce au beurre blanc  — 22,-
   Zeewolffilet met witte wijn-botersaus

Bouillabaisse de Marseille — 26,50
 Visschotel van diverse vis en zeevruchten met rouille

Saumon au purée de céleri  21,50
  Zalm met knolselderiepuree

  DESSERTS

Gateau au chocolat  -  8,-
   Chocoladetaart

Pruneaux au vin rouge, glace pistaches — 7,50
  In rode wijn gestoofde pruimen met pistache-ijs

Poire belle Hélène — 9,50
  Vanille-ijs met gestoofde vanille-peer en chocoladesaus

Crème brûlée  8,-
   Crème brûlée

Charlotte de cassis, coulis fruit de bois et glace chocolat — 8,50
   Zwarte bessencharlotte met bosvruchtencoulis en chocoladeijs

Gingembre à la crème — 6,50
   Gemberbolletjes met dunne room 

Nougat glacée au coulis de framboises — 8,50
   IJsnougat met frambozencoulis

Plateau de fromages — 9,50
  Bordje Franse kazen