VOORGERECHTEN
Paté maison avec compote des oignons — 9,50
Huisgemaakte paté met uiencompôte
Charcuterie - 12,50
Diverse ham- en worstsoorten
Salade truite fumé au raifort — 11,50
Salade met gerookte forel en mierikswortelcrème
Salade Savoyarde — 13,50
Salade met spekjes, Reblochon en champignons
Cocktail de crevettes à l'ancienne — 14,50
Ouderwets lekkere garnalencocktail
Soupe des oignons gratinée - 7,50
Gegratineerde uiensoep
Soupe de poissons des rochers — 8,50
Zuidfranse vissoep met rouille en croûtons
Soupe aux champignons de bois — 7,50
Romige paddestoelensoep
Demi douzaine escargots de Bourgogne — 12,50
1/2 dozijn sakken in knoflook/kruidenboter
Coquilles St. Jacques sauce Noilly Prat — 14,50
Jacobsmosselen met Noilly Prat-saus
HOOFDGERECHTEN
Bifteck de venaison, vin rouge - 28,-
Hertebiefstuk met rode wijnsaus en winter groenten
Estouffade de chevreuil — 23,50
Reepeper met wintergroenten
Langue de boeuf au moutarde et aux capres — 22,50
Rundertong met saus van mosterd en kappertjes
Magret de canard à la Lyonnaise — 22,50
Eendenborst met sjalotjesjus
Confit de canard à la choucroute — 23,-
Geconfijte eendenboutjes met zuurkool
Entrecôte au poivre — 23,50
Entrecôte met rose pepersaus
Deux petites soles à la meunière — 26,50
Twee tongetjes in hun boter
Choucroute á la truite fume — 21,50
Gerookte forel met zuurkool en mosterdsaus
Loup de mer sauce au beurre blanc — 22,-
Zeewolffilet met witte wijn-botersaus
Bouillabaisse de Marseille — 26,50
Visschotel van diverse vis en zeevruchten met rouille
Saumon au purée de céleri — 21,50
Zalm met knolselderiepuree
DESSERTS
Gateau au chocolat - 8,-
Chocoladetaart
Pruneaux au vin rouge, glace pistaches — 7,50
In rode wijn gestoofde pruimen met pistache-ijs
Poire belle Hélène — 9,50
Vanille-ijs met gestoofde vanille-peer en chocoladesaus
Crème brûlée — 8,-
Crème brûlée
Charlotte de cassis, coulis fruit de bois et glace chocolat — 8,50
Zwarte bessencharlotte met bosvruchtencoulis en chocoladeijs
Gingembre à la crème — 6,50
Gemberbolletjes met dunne room
Nougat glacée au coulis de framboises — 8,50
IJsnougat met frambozencoulis
Plateau de fromages — 9,50
Bordje Franse kazen