DINER vanaf 5 juni, als er ook weer binnen gegeten kan worden.
wo t/m Zo

                

VOORGERECHTEN

Paté maison avec compote de prunes — 9,50
   Huisgemaakte paté met pruimencompôte 

Truite fumé au raifort — 11,50
   Gerookte forel met mierikswortelcrème 

Salade chèvre chaude  12,50
   Salade met gegratineerde geitenkaas

Cocktail de crevettes à l'ancienne  14,50
    Ouderwets lekkere garnalencocktail

Soupe de tomates Provençale — 6,50
    Provençaalse tomatensoep

Soupe de poissons des rochers — 8,50
  Zuidfranse vissoep met rouille en croûtons

Tourain Toulousain — 6,50
   Knoflooksoep uit Toulouse

Gamberoni al ajillo — 11,50
   Kleine gamba's in knoflookolie

Petit friture de fruits de mer et courgette  13,50
    Gefrituurde gamba's, calamares en courgette

Coquilles St. Jacques sauce Noilly Prat  14,50
    Jacobsmosselen met Noilly Prat-saus

HOOFDGERECHTEN

Entrecôte au poivre vert — 23,50
 Entrecote met groene pepersaus

Langue de boeuf au moutarde et aux capres  21,50
   Rundertong met mosterd en kappertjes

Tajine d'agneau au Ras el hanout et couscous  21,50
    Tajine van lam en Ras-el-hanout met couscous

Confit de canard à la choucroute — 23,50
   Geconfijte eendenboutjes met zuurkool

Suprême de pintade aux cêpes  20,50
    Parelhoenfilet met boleten

Deux petites soles à la meunière  25,50
   Twee tongetjes in hun boter

Loup de mer au beurre blanc  21,50
   Zeewolf-filet met witte wijn-botersaus

Bar de mer avec ratatouille et basil  22,50
   Zeebaarsfilets met ratatouille en basilicumpuree

Bouillabaisse de Marseille — 26,50
 Visschotel van diverse vis en zeevruchten met rouille

Moules à la marinière  23,50
  Kort gekookte mosselen met kruiden en witte wijn

  DESSERTS

Pruneaux au vin rouge, glace pistaches — 7,50
  In rode wijn gestoofde pruimen met pistache-ijs

Coupe Colonel  8,-
   Limoensorbetijs met wodka

Dame blanche — 7,50
  Vanille-ijs met chocoladesaus

Crème brûlée  8,-
   Crème brûlée

Charlotte de fruit de la passion, coulis framboises — 8,50
  Passievruchtencharlotte met frambozencoulis

Gingembre à la crème — 6,50
   Gemberbolletjes met dunne room 

Nougat glacée au coulis de framboises — 8,50
   IJsnougat met frambozencoulis

Plateau de fromages — 9,50
  Bordje Franse kazen