ENTREÉS / VOORGERECHTEN
Paté maison au confit d'oignons — 9,50
Huisgemaakte paté met uienmarmelade
Charcuterie - 12,50
Vleesschotel met ham- en worstsoorten, en pâté
Truite fumé au raifort — 11,50
Gerookte forel met mierikswortelcrème
Salade Savoyarde - 13,50
Salade met spek, ui, champignon en Reblochon
Tourain Toulousain — 6,50
Knoflooksoep uit Toulouse
Soupe de poissons des rochers — 8,50
Zuidfranse vissoep met rouille en croûtons
Soupe à l'oignons gratinée — 7,50
Gegratineerde uiensoep
Escargots de Bourgogne, demi douzaine - 11,50
Half dozijn slakken in kruidenboter
Coquilles St. Jacques sauce Noilly Prat — 14,50
Coquilles St. Jacques met Noilly Prat-saus
Gamberoni al ajillo — 9,50
Kleine gamba's in knoflookolie
PLATS / HOOFDGERECHTEN
Entrecôte au poivre vert — 23,50
Entrecote met groene pepersaus
Steak de venaison aux champignons de bois - 27,50
Hertenbiefstuk met bospaddestoelensaus
Langue de boeuf au moutarde et aux capres — 21,50
Rundertong met mosterd-kappertjes-saus
Estouffade de chevreuil - 23,50
Reepeper met wintergroenten
Magret de canard Lyonnaisse - 22,50
Eendenborst met sjalotjes-jus
Confit de canard à la choucroute — 23,50
Geconfijte eendenboutjes met zuurkool
Loup de mer au beurre blanc - 22,50
Zeewolf-filet met witte wijn-botersaus
Choucroute au saumon fumé - 21,50
Zuurkool met gerookte zalm
Deux petites soles meunières — 24,50
Twee tongetjes in hun boter
Bouillabaisse de Marseille — 26,50
Visschotel van diverse vis en zeevruchten met rouille
Gambas al ajillo - 22.50
Gambas met knolook en olijfolie
DESSERTS
Coupe Colonel — 8,50
Limoensorbetijs met ijskoude wodka
Pruneaux en vin rouge, glace pistaches — 7,50
In rode wijn gestoofde pruimen met pistache-ijs
Dame blanche — 7,50
Vanille-ijs met chocoladesaus
Charlotte de cassis, glace au chocolat — 8,50
Zwarte bessenbavaroise met chocolade-ijs
Gingembre à la crème — 6,50
Gemberbolletjes met dunne room
Crème brûlée parfumé au confit de citron — 8,50
Crème brûlée met citroen-confijt
Nougat glacée au coulis de framboises — 8,50
IJsnougat met frambozencoulis
Plateau de fromages — 9,50
Bordje Franse kazen