DINER
Di t/m Zo vanaf 17:30

ENTREÉS / VOORGERECHTEN

Paté maison au confit d'oignons — 9,50
Huisgemaakte paté met uienmarmelade  

Charcuterie - 12,50
   Vleesschotel met ham- en worstsoorten, en pâté

Truite fumé au raifort — 11,50
   Gerookte forel met mierikswortelcrème 

Salade Savoyarde - 13,50
    Salade met spek, ui, champignon en Reblochon

Tourain Toulousain — 6,50
  Knoflooksoep uit Toulouse

Soupe de poissons des rochers — 8,50
  Zuidfranse vissoep met rouille en croûtons

Soupe à l'oignons gratinée — 7,50
   Gegratineerde uiensoep

Escargots de Bourgogne, demi douzaine - 11,50
   Half dozijn slakken in kruidenboter

Coquilles St. Jacques sauce Noilly Prat — 14,50
  Coquilles St. Jacques met Noilly Prat-saus

Gamberoni al ajillo — 9,50
   Kleine gamba's in knoflookolie

   

PLATS / HOOFDGERECHTEN

Entrecôte au poivre vert — 23,50
 Entrecote met groene pepersaus

Steak de venaison aux champignons de bois - 27,50
   Hertenbiefstuk met bospaddestoelensaus

Langue de boeuf au moutarde et aux capres — 21,50
 Rundertong met mosterd-kappertjes-saus

Estouffade de chevreuil - 23,50
   Reepeper met wintergroenten

Magret de canard Lyonnaisse - 22,50
   Eendenborst met sjalotjes-jus

Confit de canard à la choucroute — 23,50
 Geconfijte eendenboutjes met zuurkool

Loup de mer au beurre blanc - 22,50
   Zeewolf-filet met witte wijn-botersaus

Choucroute au saumon fumé - 21,50
   Zuurkool met gerookte zalm

Deux petites soles meunières — 24,50
 Twee tongetjes in hun boter

Bouillabaisse de Marseille — 26,50
 Visschotel van diverse vis en zeevruchten met rouille

Gambas al ajillo - 22.50
   Gambas met knolook en olijfolie

  

  

DESSERTS

Coupe Colonel — 8,50
   Limoensorbetijs met ijskoude wodka

Pruneaux en vin rouge, glace pistaches — 7,50
  In rode wijn gestoofde pruimen met pistache-ijs

Dame blanche — 7,50
  Vanille-ijs met chocoladesaus

Charlotte de cassis, glace au chocolat — 8,50
  Zwarte bessenbavaroise met chocolade-ijs

Gingembre à la crème — 6,50
   Gemberbolletjes met dunne room 

Crème brûlée parfumé au confit de citron — 8,50
  Crème brûlée met citroen-confijt

Nougat glacée au coulis de framboises — 8,50
  IJsnougat met frambozencoulis

Plateau de fromages — 9,50
  Bordje Franse kazen